Smar do przemysłu spożywczego i farmaceutycznego KLUBER PARALIQ GA 351
Właściwości techniczne:
penetracja 300-320 [10-¹mm]
zakres temperatur roboczych -40°C do +110°C
beżowy smar
posiada atest H1
nie ma smaku
nie posiada zapachu
odporny na czynniki wodne i alkoholowe powierzchnie spotykane przemyśle spożywczym
ZastosowanieKLUBER MICROLUBE GB 0: - przemysł spożywczy - przemysł farmaceutyczny - łożyska toczne i ślizgowe - tłoki dozujące w maszynach do napełniania kubeczków i w maszynach zamykających opakowania - szyny rurowe w rzeźniach
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.